Golonka gotowana w kapuście

Produkt:
Golonka gotowana w kapuście

Produkt otrzymany z golonki wieprzowej przedniej, pozbawionej kości, peklowany z dodatkiem przypraw,a następnie gotowanej. Cechuje ją niska zawartość tłuszczu. Kapusta zasmażana przygotowana z kapusty kiszonej, oraz przesmażonego boczku.

Skład: golonka wieprzowa przednia, sól peklująca, przyprawy, kapusta kiszona, przesmażony boczek

Sposób przyrządzenia: 

  • po rozmrożeniu i wyjęciu z opakowania podgrzewać: w piekarniku, w piecu konwekcyjnym, na patelni
  • w kuchence mikrofalowej: podgrzewać w oryginalnym opakowaniu 

 

waga jednostkowa netto 450g
ilość sztuk w kartonie 6szt.
opakowanie zbiorcze 2,7kg
ilość warstw na palecie 8 warstw x 12 kartonów
ilość kartonów na palecie 96

 

  • Golonka gotowana w kapuście